Jezikovna šola LURKO

  • Sodobne metode učenja jezikov – učenje s poslušanjem in konverzacijo
  • Učenje z naravnim govorcem Interaktivno učenje
    Vaja konverzacije z igro vlog in simuliranjem situacij, kjer boste znanje jezika potrebovali
  • Aktivno sodelovanje udeležencev
  • Prilagoditev vsebin željam udeležencev
  • Učenje na primerih iz življenja
  • Manj slovnice in več aktivnosti
  • V tečajih udeleženci pridobijo znanje za opravljanje izpitov za pridobitev javnoveljavne listine na Državnem izpitnem

Tekoča obvestila

Tečaj slovenščine za tujce

TEČAJ SLOVENŠČINE ZA TUJCE Če bi se radi naučili slovenščine, potem se vključite v Tečaj slovenščine. Učenje bo potekalo v živo, v manjši skupini, enkrat tedensko, ob četrtkih ob 17.00 na Ljudski univerzi Radovljica. Tečaj bo vodil prof. slovenščine Ivan Sužnik. Znanje boste lahko uporabili pri pripravi na izpit iz slovenščine. Tečaj je brezplačen, saj poteka v okviru Medgeneracijskega centra Radol`ca.

VGC PRAVO, PRODAJA NEPREMIČNIN

Vabljeni na predavanje z naslovom Vas je nepremičnina prerasla in se odločate za prodajo, pa ne veste kje začeti? Ponedeljek, 11. in 18. maj ob 10.00, predava Nadja Vidic preko aplikacije ZOOM Kliknite na RDEČO povezavo in se pridružite Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/84872951738?pwd=NkYzbEM3bXZWam44L1pUMWtuUldIZz09 Vsebina: Prodaja nepremičnine potrebuje skrbno pripravo, pravno znanje in delo z vašimi potencialnimi kupci.   – Kako in kje oglaševati vašo nepremičnino?

Preberi več

Lurnik – vse

Kliknite na spodnjo povezavo in videli boste katere aktivnosti, predavanja potekajo na LUR-U URNIK OD 7.11. DO 11.11.   urnik lur-vse-19. 12. do 23.12.

ZAČETNI TEČAJ NEMŠČINE

Še je čas, da se pridružite tečaju ZAČETNE NEMŠČINE. Prvo srečanje bo potekalo v SREDO, 19. OKTOBRA OB 19.00. Prijave: lur.info@guest.arnes.si, 041 762 616  

LUR URNIK – VSE

LUR URNIK – KLIKNI IN POGLEJ KAJ SE TA TEDEN ODVIJA NA LUR! urnik-lur-vse-10-10-14-10 urnik-lur-vse-10-10-14-10